Pujadas

Pilula sortzaileak Connexió Girona 2013

 

ORGANIZACIÓ

Pujadas. Roba masculina de tot tipus, sastreria i camiseria. La botiga es situa en un enclavament singular, un edifici catalogat com a espai d'interès arquitectònic únic.
 

REPTE

Repensar l'atmosfera de la botiga buscant un espai suggeridor i motivador. Per a això, s'involucraran a agents externs (usuaris o no usuaris) en el procés i es tindrà especialment en compte el disseny de la il·luminació, buscant connexions entre l'espai i la llum.

 

 

COL·LABORADOR IMPROBABLE

Ania Bas, artista d'origen polonès radicada a Londres, investiga connexions entre persones i llocs, desenvolupant la seva pràctica en escenaris reals.

Artista en formació: Nathaly Segura

 

PROPOSTA

Explorar la idea de l'experiència de compra perfecta, des mirar els aparadors fins desfilar amb els objectes comprats. També li interessa investigar el paper de la botiga com a punt d'intercanvi i espai social.
 

 

PROJECTE DESENVOLUPAT

La primera reunió  es va centrar a explorar possibles intervencions que crearien nous punts d'entrada per passejants i clients potencials. L'exploració es va centrar en l'exterior en lloc de centrar-se en l'interior com anticipaven els amos de la botiga. Van acordar dur a terme tres experiments en tres setmanes per explorar possibles vies d'interacció, incloent el canvi de so que anuncia un client quan entra per la porta, o una nova rutina per als aparadors a l'hora de dinar (es quedarien il·luminats).

La segona sessió de treball es va dedicar a l'exploració de possibles intervencions a gran escala fora de l'establiment per comunicar la màgia de la botiga, així com crear una nova connexió no-comercial amb la gent de Girona.
 

RESULTATS

Les accions proposades inclouen projeccions nocturnes, convertint una porta en desús al costat de la botiga en un possible lloc per a l'art. Les intervencions proposades tindran a veure amb la idea que sustenta el projecte: el Taller del Sastre.

 

Connexió Girona són un programa promogut per: Ajuntament de Girona, mitjançant Bòlit Emprèn, un projecte impulsat per Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona
Amb la col · laboració de: SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat
Fons Social Europeu, en el marc del Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals

Harremanetarako

Conexiones improbables-i buruzko informazioa nahi baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan

Bidali
EB 2016/679 Araudian eta gure pribatutasun politikan (link) ezarritakoari jarraituz, zera jakinarazi nahi dizugu: zuk emandako datuak C2MASI S.L.-ren fitxategian sartuko ditugu, egiten dugun jardueraren inguruan zeu informatzeko. Datuetara sartu eta horiek zuzendu eta ezabatzeko, eta ahaztu, mugatu, mugitu eta kontra egiteko eskubidea duzu, horretarako C2MASI, S.L. (Castro Urdiales kalea, 8 01006, Gasteiz) helbidean idatziz jakinaraziz edo info@conexionesimprobables.com helbidera mezua bidaliz.

Harremanetarako datuak

info@conexionesimprobables.com
M +34 657 720 210

Conexiones improbables
C/ Fuente de la Salud Nº 9 Bajo
Vitoria-Gasteiz
01003
Espainia

Redes sociales

Enpresak bultzatuta

Europar Batasunak Jardunbide Egoki Moduan aitortutako Metodologia
Ekintzailetzaren Garapena eta Berrikuntzaren Sustapena 2018

N.I.C.E. 2014-ko Saria
Harpidetu zaitez gure Web-era Prentsa Lege oharra Pribatutasun Politika
Lan hau Creative Commons-en "Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional"-aren mende baimenduta dago
CONTACTO info@conexionesimprobables.com
M +34 673 608 790
C2+i
Cale Manuel Iradier 2, 2º
Vitoria-Gasteiz
01005 SPAIN
Newsletter Prensa Aviso Legal Política de privacidad

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Usamos cookies para las estadísticas de uso de la web. Si continúas navegando entendemos que aceptas esto.
Rechazar - Aceptar
Warning: mysqli::close(): Couldn't fetch mysqli in /usr/home/conexionesimprobables.es/web/v2/selector.php on line 38